Sakarya'nın Geyve ilçesinde devrilen TIR'dan yola düşen konteynerin biçtiği otomobilde hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Cenazeler bugün Pamukova İlçesi'nde toprağa verilecek.

D-650 karayolunun Alifuatpaşa Mahallesi Taraklı Üst Geçidi altında bu sabah meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Çağrı Gürlin ve Şakir Önal'ın cenazeleri savcılık işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Pamukova'da yaşayan ve aynı fabrikada çalışan işçilerden Gürlin'in Pınarlı Maallesi'nde, Önal'ın ise Bacı Mahallesi'nde ikindi vakti toprağa verilecekleri öğrenildi. Ölenlerden Önal'ın evli ve iki çocuk babası olduğu ifade edildi.

D-650 karayolunun Alifuatpaşa Mahallesi Taraklı Üst Geçidi altında bu sabah meydana gelen kazada Adapazarı yönüne giden Erol Küçük'ün kullandığı konteyner taşıyan 43 NE 808 plakalı TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere çarparak devrilmiş. Aydınlatma direklerini yıkarak sürüklenen TIR'ın taşıdığı konteynerin yola savrularak karşı yönden gelen otomobili biçmiş. Kazada TIR şoförü Küçük olay yerinde hayatını kaybetmiş. Otomobilde bulunan Çağrı Gürlin ve Şakir Önal kaldırıldıkları hastanelerde yaşamlarını yitirmişti. Otomobilde bulunan üç kişi yaralanmıştı.