Bağcılar'da dün akşam bir grubun saldırısına uğrayan Hürriyet gazetesinde onarım çalışmaları başladı. Geniş güvenlik önlemi alan polisin gazete önünde bekleyişi sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam konuk olduğu bir televizyon programında söylediği sözleri tweet olarak attığı iddia edilen Hürriyet gazetesine tepki gösteren bir grup, Bağcılar'daki gazete binasına saldırmıştı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı binada hasar gören yerler onarılmaya başlandı. Dünkü saldırı en çok hasar gören binanın giriş kısmında tamir ve temizlik çalışmaları yapılıyor. Saldırıda kırılan güvenlik bariyerleri ile binanın girişindeki camlar ise hala duruyor. Bina önündeki bayrak direklerinde ise sadece Türk bayrağının olduğu görüldü. Direklerdeki Doğan Grubu’na ait bayrak ve flamalar dün akşamki saldırıda indirilmişti.

Saldırının ardından polisin bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Bina girişinde bir TOMA ile akrep olarak bilinen zırhlı polis aracı bulunuyor. Binanın bahçe kısmında ise başka bir TOMA ile çok sayıda çevik kuvvet polisi hazır bekletiliyor.