Samanyolu Eğitim Kurumları, lise ve ortaokul mezunlarına görkemli bir törenle veda etti. İlköğretim konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine okul idarecileri, öğretmen, ve öğrenciler ile çok sayıda veli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Uysal, mezun olan öğrencilere ve velilerine geleceğe dair mesajlar vererek eğitim hayatlarında başarılar diledi. Uysal, şunları söyledi: “Emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek mezun ediyoruz. Onlar daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, adaletli birer birey olarak toplumda yerlerini alacaktır.”

Gecede, okulda geçen 4 yılın yer aldığı öğrenci halleri ve bebeklikten günümüze kadar geçirdikleri zamanı kareleyen fotoğrafların yer aldığı klip ilgiyle izlendi. İlköğretim mezuniyet töreninde ise veli, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı yemeğin ardından konferans salonunda program devam etti. İlköğretim Müdürü Hasan Can, "Uzun bir sürenin sonuna başarılarla gelerek buradan mezun oluyorsunuz ve haklı bir sevinci yaşıyorsunuz. Sizleri bu sebeple tebrik ediyorum. Yolunuz bahtınız, ikbaliniz hep açık olsun. İşte sizler, Samanyolundan mezun olarak iyi bir başlangıç yapmış oldunuz; sizleri yürekten tebrik ederim." dedi.

Programda mezun olacak öğrenciler tarafından şiir ve şarkı seslendirmeleri ile keman, org ve gitar dinletisi sunuldu. Gecede rehber öğretmenlerinin hazırladığı fotoğraflardan oluşan klip, duygulu ve eğlenceli anlara sahne oldu. Mezun olan öğrencilere plaket takdimi yapıldı ve toplu fotoğraf çekimiyle gece son buldu.