Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan Acar'ın Beykoz'daki evi sanatçıların akınına uğradı. Sanatçının Acarkent'teki evine gelen Metin-Eda Özülkü çifti açıklamalarda bulundu. Metin Özülkü, "Üzgünüz ama bundan sonraki nesiller onun şarkıları ile büyüyecek ve onun şarkıları unutulmaz olacak" dedi.

Metin Özülkü, eşiyle birlikte geldiği Kayahan'ın evinde gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türk müziği en önemli duayenlerinden birini kaybetti. Eda da ben de bir önderimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çünkü bizim yazdığımız şarkılarda da onun izleri vardı. Onun gibi değerli büyük müzik adamlarının izleri vardı ama Kayahan belki en çok etkilendiklerimizden biriydi. Bundan sonra da onun gibi bir ozanın geleceğini zannetmiyorum. Ama bundan sonra tek tesellimiz bundan sonra doğacak çocuklar bile onun e bebeğim e şarkısıyla uyuyacaklar, bir aslan miyav dedi ile çocukluklarını yaşayacaklar. Odalarda ışıksız kalacaklar belki, ilerleyen yaşlarda da asırlardır yalnızım diyecekler. Yani Kayahan yaşamı boyunca kendi hayatını anlattı. Onu kaybetmenin üzüntü veren tarafı var ama şarkılarının unutulmaz olması bizi mutlu ediyor. Tüm Türkiye'nin, Kayahan severlerin ve müzik sektörünün başı sağolsun"

Öte yandan Kayahan'ın evinin bulunduğu Beykoz Acarkent'te gazeteciler adeta üs kurmuş durumda. Site içine girmelerine izin verilmeyen gazeteceler site girişinde bilgi almaya çalışıyor. Sanatçının evine taziye için gelenler gazetecilere bilgi vererek siteye giriş yapıyor.

Ünlü sanatçı Kayahan'ın basın danışmanı tarafından basın mensuplarına verilen bilgiye göre, Kayahan için yarın Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda özel bir program yapılacak. 10.30'daki törenin ardından Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılınacak. Kayahan'ın cenazesi Kanlıca'da toprağa verilecek.