Sakarya'nın Sapanca ilçesinde doktor Emine Küçük ve nişanlısının kardeşi Mustafa Bayrak'ın TEM Otoyolu'ndaki TIR parkında öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan üç kişi tutuklandı. Şüphelilerin, arsasını satışa çıkaran doktor ile internet yoluyla tanıştıkları, arsanın satışının gerçekleşmesinin ardından doktor ve yanındaki Bayrak'ı öldürerek ödedikleri parayı gasp ettikleri öne sürüldü.

Sapanca ilçesi Kurtköy mevkiindeki TIR Parkı'nda tabancayla vurulup bıçaklanarak öldürülen doktor Emine Küçük ve nişanlısının kardeşi Mustafa Bayrak'ın katil zanlısı oldukları iddia edilen M.I., M.A.Y. ve M.B., emniyetteki sorgularının ardından Sapanca Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheliler, çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerin Düzce'de ki arsasını satışa çıkaran doktor Küçük ile internet yoluyla iletişim kurdukları, arsanın satışı konusunda anlaşma sağlandıktan sonra kapora verdikleri ve cinayet günü birlikte Düzce'ye gelerek arsanın satışını yaklaşık 300 bin lira karşılığında gerçekleştirdikleri ileri sürüldü.

Şüphelilerin satış sonrası İstanbul'a dönerken TIR parkında önce ilaç mümessili olan Mustafa Bayrak'ı ardından da doktor Küçük'ü öldürerek parayı gasp ettikleri öne sürülüyor.

Polisin şüphelilerin verdiği ifadeler doğrultusunda maktullere ait cep telefonlarına ulaşıldığı iddia edildi.