Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, aralarında Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın da bulunduğu heyetle Diyarbakır'a geldi.

"Diyarbakır Buluşmasına" katılmak üzere özel uçakla gelen Davutoğlu'nu, Diyarbakır Havalimanı'nda Vali Hüseyin Aksoy ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çok sayıda kadın karşıladı. Havalimanına gelen partili kadınların boynunda beyaz tülbent olduğu görüldü.

Davutoğlu, kendisine çiçek veren yöresel kıyafetli çocuklara oyuncak hediye etti.

Valiliğe geçen Sare Davutoğlu ve beraberindekiler, burada düzenlenen basına kapalı toplantıya katıldı.

Sare Davutoğlu ve Bakan Sarı ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeleri Halide İncekara ve Güldal Akşit, Başbakan Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya ile AK Parti milletvekilleri Jülide Sareroğlu, Hatice Dudu Özkal, Sema Kırcı, Bennur Karaburun, Ayşe Keşir, Canan Can Demirçelik, Mihrimah Belma Satır, Ravza Kavakçı Kan, Fatma Benli, Tülay Kaynarca, Hülya Nergiz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Hüsniye Erdoğan, Leyla Şahin Usta, Ceyda Bölünmez Çankırı, Zehra Taşkesenlioğlu ve Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in eşi Yasemin Eker de Diyarbakır'a geldi.