Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın destekleriyle kurulan Kent Konseyi’nde Engelliler Meclisi oluşturuldu. Kurucu Başkanlığa seçilen Didem Sürenler ve oluşan yönetim Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Yusuf Özer ile birlikte Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Yusuf Özer ile birlikte Sarıçam Belediyesi’ne gelen Engelli Meclisi üyeleri yaptıkları toplantının ardından Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a makamında ziyaret etti. Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Didem Sürenler, daha öncede engelliler için birçok çalışmalar yaptığını belirterek, "Kent Konseyi ile uyumlu bir şekilde çalışacağız. Sarıçam’ın Adana’nın yıldızı olacağına inancımız tam. Engelliler için gerek sosyal faaliyetler, gerekse onlar için yapmayı düşündüğümüz kalıcı projelerle kentimizi katkı koymak için ben ve arkadaşlarım çaba harcayacak.” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Yusuf Özer ise konseyin şehrin tüm dinamiklerini bir araya getirecek çatı kuruluş olduğuna değinerek, bir meclisi daha oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Özer, şimdiki hedeflerinin ise Kadın Meclisi'ni de oluşturmak olduğunu dile getirip, Engelliler Meclisi'ne başarılar diledi.

Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam’ın, Adana’nın gelişmeye açık tek bölgesi olduğuna dikkat çekerek, Kent Konseyi ile birlikte hareket edeceklerini, yeni kurulan Engelli Meclisi’nin de hayırlı olması dileğinde bulundu.