Sarıçam Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize edilen Sarıçam Tanıtım Ödülleri programı düzenlenen törenle yapıldı. Sarıçam’ın tanıtımına katkı koyan yerel ve ulusal basın temsilcilerine plaket takdim edildi.

Sarıçam Belediyesi Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen programa Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve ulusal ve yerel yayın yapan gazete, televizyon ve ajans temsilcileri ile çok sayıda davetli konuk katıldı.

Törende konuşan Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Yusuf Özer, ilçelerinde bulunan Katı Atık Arıtma Tesisleri’nin kaldırılması için çaba sarf ettiklerini, bu nedenle Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bu konuda büyük iş düştüğünü söyledi. Yusuf Özer, ”Sayın Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye güveniyoruz. Bu işi kökünden çözecektir. Sarıçam ilçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Başkanımız Bilal Uludağ’ın başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz. Her yönüyle gelişemeye açık ilçemizin tanıtımı bizim için önemli. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz tanıtım ödüllerimizi haber ajansları, gazete ve televizyonlara veriyoruz. İnşallah gelecek yıl bu çalışmayı daha da genişletip gazeteci, yazar, şair, siyaset, sanat ve hizmet alanında en anlamlı katkı koyan kişilere vereceğiz.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise programa katılanlara teşekkür etti. Bilal Uludağ, ”Sarıçam her geçen gün cazibe merkezi haline geliyor. Bizler de var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunları yaparken, tabi ki tanıtım çok önemli. Siz değerli basın temsilcilerimiz bizlerin sesini ve çalışmalarımızı duyuruyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaymakam Ali Murat Kayhan, ilçenin tanıtımının önemine değinerek, destek olanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından basın kuruluşlarının temsilcilerini plaketleri verildi.