Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde vatandaşlar, yaptığı yürüyüş ile terör saldırılarını lanetleyerek şehitlere sahip çıktı.

Palas mahallesi eski Belediye binası önünde toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ile şehitlere tepki yürüyüşünde bir araya geldi. Buradan Türk bayraklarıyla süslenen araç konvoyu ile yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki Çiftlik Mahallesi'ne giden kalabalık, daha sonra 7 kilometre uzaklıktaki Sarıoğlan’a geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde buluşan kalabalık, belediye binasına kadar ellerinde Türk bayrakları ile yürüdü. Kalabalık sık sık ‘Ne mutlu Türküm diyene’, ‘Her Türk asker doğar’ ‘Kahrolsun PKK’ , ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’, ‘Hepimiz Mehmediz silah isteriz’ gibi sloganlar atarak alkışlı protesto gerçekleştirdi.

Palas’tan Çiftliğe, buradan Sarıoğlan’a araç konvoyu ve daha sonra belediye binası önüne kadar hem yaya, hem de araç konvoyu ile gelen gruba Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Başkan Yardımcısı Yusuf Akbulut ve meclis üyeleri de eşlik etti. Belediye binası önüne kadar yürüyen kalabalık şehitler adına saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşını okudu. Yapılan konuşmaların ardından kalabalık sessizce dağıldı.