Sarıyer’de iddiaya göre lüks bir araç iki araca çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kaza sonucu takla atan ve direğe çarparak durabilen araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Polis, çarpıp kaçan lüks aracı bulmak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 20.00 sıralarında Sarıyer-Maslak mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre süratlı olduğu öğrenilen lüks bir cip, seyir halinde bulunan 34 UM 3612 ve 34 ZM 6087 plakalı araçlara çarptı. 34 UM 3612 plakalı araç takla atarak yola savrulurken, 34 ZM 6087 plakalı araç ise aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Aydınlatma direğine çarparak duran aracın içinde bulunan Erkan Tüfekçi ve Metin Şahin’i vatandaşlar dışarı çıkarırken, araçta sıkışan Emir Koçak ile Gürkan İpek’i itfaiye ekipleri kurtardı. Takla atan araçta bulunan Cahit Önder’i ise vatandaşlar, araçtan çıkarak hastaneye götürdü.

Aydınlatma direğine çarpan araçta bulunan Emir Koçak, Erkan Tüfekçi, Metin Şahin, Gürkan İpek, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.