Gaziosmanpaşa‘da dün bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden Recep Kansız’ın Sakarya Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız’ın yakını olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre olay, Sarıgöl Mahallesi Marmara Caddesi'nde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Recep Selim Kansız, oğlu İzzet Kansız, Ahmet Bostan, Muharrem Topaloğlu ve Şaban Cesim, aralarında daha önce husumet bulunduğu öğrenilen şahısların silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Recep Selim Kansız hayatını kaybederken, İzzet Kansız, Şaban Cesim, Ahmet Bostan ve Muharrem Topaloğlu da yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay yeri inceleme ekipleri delil topladı. Recep Kansız'ın cesedi de incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Recep Kansız’ın Sakarya Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız’ın yakınını olduğu öğrenildi.

Yaşanan kavganın ardından silahların konuştuğunu belirten görgü tanıkları, kurşunlardan korunmak için yere yattıklarını söyledi. Başka bir görgü tanığı da, Recep Kansız’ın kavgayı ayırmaya çalışırken vurulduğunu öne sürdü.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin konuyla ilgili araştırması sürüyor.