Geçtiğimiz haftalarda merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaretiyle gündeme gelen ve MHP yöneticilerine karşı söylediği sert sözleri olay olan Sedat Peker Kahramanmaraş'a geldi.

Kahramanmaraş'ta onbinlerce kişinin kendisini karşılamasını belediğini ifade eden Sedat Pekeri'i bir kaç yüz kişi karşıladı ve kendisine Pazarcık ziyaretinde eşlik etti.

Özel uçakla Kahramanmaraş'a gelen Sedat Peker havaalanında sevgi gösterileriyle karşılandı. Uzun araç konvoyuyla Pazarcık Asri Mezarlığı'nda kabri bulunan ve avukatlığını yapan Adil Özdoğan'ın mezarını ziyaret eden Sedat Peker şunları söyledi:

"Bazı insanlar benim hakkımda diyorlarmış ki 'Onun geçmişi karanlık. Karanlık geçmişi olan adam' diyorlarmış. Koltuk sevdalıları, menfaatperestler bana baktıkları zaman geçmişimde karanlık bir bölüm görebilirler. Ama dava adamları, yiğitler, onurlu insanlar benim geçmişime baktıklarında görebilecekleri tek şey kendini, geleceğini feda etme, onur, şeref, haysiyet adına bedel ödemedir. Bunun haricinde yüce Allah'a şükürler olsun ki geçmişimizde görebilecekleri hiçbir şey yoktur."