Bakırköy’de bir balıkçıda şef garson olarak çalışan Hüseyin Görgü (47), kavga ettiği kişiler tarafından darp edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü. Polis, cinayeti işleyen kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yeşilköy Caddesi üzerinde iki gün önce meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Şef garson olarak çalıştığı işyerini bırakıp bir başka restoranda işe başlayan Hüseyin Görgü, eski patronuyla tartıştı. Görgü bu tartışmanın ardından savcılığa suç duyurusunda bulunarak eski patronundan şikayetçi oldu. Önceki akşam Hüseyin Görgü ile ismi belirlenemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Görgü arkadaşlarına telefon açarak 4-5 kişiyi yanına çağırdı. Bir araçla gelen 4 kişi Görgü’nün tartıştığı kişiyi restoranın dışında kaldırımda darp etti. Daha sonra darp edilen kişinin yakınları olay yerine gelerek Hüseyin Görgü’yü darp ettikten sonra bıçakladı. Kimliği belirlenemeyen kişiler, cinayetin ardından olay yerinden kaçarken, Hüseyin Görgü hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Polis güvenlik kameralarını inceleme altına alırken, öldürülen şef garsonun Hüseyin Görgü’nün daha önce şikayetçi olduğu eski işyeri sahibini de gözaltına alarak “Azmettirici” şüphesiyle ifadesine başvurdu. Polis kimliğini tespit ettiği zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.