Yeni yuva kurmaya hazırlanan çiftlere, İzmir Seferihisar Belediyesi’nden büyük bir müjde geldi. Bütçe nedeniyle sıkıntı yaşayan çiftlerin, evlilik ve nişanlıkları Seferihisar Belediyesi’nden gelecek. Tamamı daha önce hiç giyilmemiş olan birbirinden güzel nişanlıklar ve bembeyaz gelinlikler genç kızlarla buluşacak. MPrenses Tekstil Tic. Ltd. Şti. Sahibi Mehmet Bilgin tarafından Seferihisar Belediyesi’ne hediye edilen 75 ayrı model gelinlik ve 15 ayrı model nişanlık, isteyen çiftlere belediye tarafından ücretsiz olarak verilecek.

Evlenmek ve nişanlanmak isteyen çiftlerin en büyük sıkıntılarından biri de maddi olanaksızlar olduğunun altını çizen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Günümüz Türkiye koşullarını düşündüğümüzde bu sıkıntılar daha da ciddileşiyor. Nişanlık, gelinlik derken bu maliyetler binlerce lira daha artıyor. Durum böyle olunca, yardımlaşma ve dayanışma konusunda MPrenses Tekstil’in sahibi Mehmet Bilgin’le örnek bir çalışma içerisine girdik. Bize 75 gelinlik ve 15 nişanlık bağışladılar. Biz de birbirinden güzel bu kıyafetleri genç kızlarımıza ücretsiz olarak kullandıracağız. Özel bir depo hazırladık. Genç kızlarımız gelip kendileri seçecekler, kullandıktan sonra da geri getirecekler. MPrenses Tekstil’e çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki yeni yuva kuracak çiftlerimize ufak da olsa bir katkı sağlamış oluruz” dedi.

MPrenses Tekstil Tic. Ltd. Şti. İzmir Müdürü Behzat Akman; “Sosyal sorumluluk projesi olarak hazırladığımız çalışmamızda, firma olarak farkındalık yaratmak istedik. Seferihisar Belediyesi de çok yakından takip ettiğimiz bir belediye. Belediye Başkanı Tunç Soyer ve tüm çalışanlarını çok başarılı buluyor ve takip ediyoruz. Bu nedenle bu projemizi Seferihisar Belediyesi’yle birlikte yapmak istedik. Hediye ettiğimiz ürünlerin tamamı kaliteli ve hiç kullanılmamış. Ürünlerimizi kullanacak çiftlerimize hayırlı olmasını diliyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum.” diye konuştu.