Iğdır-Aralık Yolu Çamurlu köyü mevkiinde terör örgütü mensupları tarafından yapılan bombalı saldırıda şehit olan Adanalı polisler İbrahim Derindere ve Yalçın Palıt’ın cenazeleri hastane morgundan gözyaşları arasında alındı.

Şehit yakınları, sabah saatlerinde hastane morgu önüne gelerek şehitlerin cenazelerinin alınmasını bekledi. Bu sırada şehit İbrahim Derindere’nin eşi Şeyma, babası Bayram Derindere metanetli duruşunu korudu. Şehidin 3 yaşındaki kızı Hafsa’yı görenler göz yaşlarına boğulurken şehidin eşi Şeyma Derindere, kızına sarılarak şehidinin cenazesini bekledi.

Küçük kızın annesinin yakasındaki babasının fotoğrafını göstermesi ise yürekleri dağladı. Küçük kız, uzun süre babasının fotoğrafını elinden bırkmadı. Derindere ve Palıt’ın cenazeleri silah arkadaşlarının omuzunda cenaze arabasına kondu. Bu sırada şehit İbrahim Derindere’nin kardeşi Mustafa Derindere, şehidin fotoğrafını taşıyan polisin önünü keserek abisinin fotoğrafına sarıldı. Morg etrafında toplanan şehidin yakınları ve hastane çalışları ise sık sık terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Şehitler, Adana Valiliği bahçesinde düzenlenecek törenin ardından, önce baba evlerine daha sonra da Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı içindeki polis şehitliğinde toprağa verilecek.