Bingöl’de terör örgütü PKK tarafından döşenen mayının patlatılması sonucu şehit düşen Astsubay Muhammet Gürlek’in Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki ailesi, Kimse Yok Mu gönüllülerinin kendileri için getirdikleri kurbanlığı Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığına hediye etti.

7 Haziran seçimlerinden sonra artan şehit haberlerine duyarsız kalamayan Kimse Yok Mu gönüllüleri, şehit yakınlarını yalnız bırakmamak, bir nebze olsun onların yanında olabilmek için arife gününde ailelerle bir araya geldi. Kadirli’de bulunan ailelerle birlikte dualar eden dernek yetkilileri, ziyaret sonrasında ailelere kurbanlık koç hediye etti.

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Acar ve Şehit Uzman Çavuş Harun Saltalı’nın kurbanlıklarını şehit yakınlarının evlerine bırakan dernek yetkilileri, Şehit Astsubay Muhammet Gürlek’in Kösepınarı köyünde yaşayan ailesinin isteği üzerine hediye kurbanı Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki görevli askerlere teslim etti. Şehit çocuklarına da bayramlık ve oyuncak hediye eden gönüllüler, şehitlerin emanetine sahip çıkmak için ellerinden gelenleri yapacaklarını söyledi.