Kars'ın Kağızman ilçesi ile Karakurt arasında yol kesen PKK’lıların yerleştirdiği mayına basarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe, memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Ellek beldesinde toprağa verildi.

Adana Havalanı'ndan cenaze arabası ile baba evine getirilen şehit için helallik alındı. Şehidin yakınları fenalık geçirdi. Ellek Beldesi Gökçenler Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye milletvekilleri Ruhi Ersoy, Mücahit Durmuşoğlu, Suat Önal, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin cenaze törenine annesi Fadime Şahin sedye ile getirildi. Baba Mehmet Şahin tabuta sarıldıktan sonra şehidin fotosunu uzun uzun öptü, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin abisi Kemal Şahin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a "Hizmetler doğuya, şehitler batıya geliyor" diyerek tepki gösterdi.

Şehidin 11 yaşındaki oğlu Tuğra Şahin babasının tabutunu öptükten sonra dedesinin ve amcasının arasında cenaze namazını kıldı. Cenaze törenine şehit abisinin üniforması ile gelen küçük kardeşi gözyaşları ile mezarının başından bir an olsun ayrılmadı.

Cenaze, Aşağı Ellek Mezarlığında şehidin silah arkadaşları ve kardeşleri tarafından toprağa verildi.