Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, bugün Şırnak’tan gelen şehit haberleri üzerine, “Sevinin siyasiler, kravatlı terörist sevdalıları, hainlere destek verenler, göz yumanlar” diyerek tepki gösterdi.

Şırnak Milli Jandarma Karakolu'na bağlı askerler ile köy korucuları, Şırnak şehir merkezinden 7 kilometre uzaklıkta olan Balveren beldesinde her gün yaptıkları yol kontrolü esnasında yola önceden döşenen mayın, uzaktan kumanda ile patlatılması üzerine 3 askerimiz şehit oldu. Bu haber üzerine Dernek Başkanı Ali Yavuz, sert tepki gösterdi. Yavuz, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabındaki tepkisinde şu ifadelere yer verdi;

“Yine hain bir saldırı yine bir kalleşçe mayın tuzağı, 3 vatan evladı, ana kuzusu şehit oldu. Sevinin siyasetçiler. Sevinin boğazı kravatlı terörist sevdalıları. Sevinin hainlere destek verenler. Sevinin göz yumanlar. Sevinin ülkenin huzurunu bozanlar. Sevinin birlik beraberliği sağlamak istemeyenler. Sevinin kandan beslenen insanlıktan nasibini almayanlar. Sevinsinler içimizdeki y… Bunların hesabını elbet bir gün vereceksiniz. Askerimize polisimize kurşun sıkanlara hesap sorulmasını istiyoruz. Kısasa kısas uygulanmasını istiyor. Askere polise vur emrinin verilmesini istiyoruz. Bu terör tavizle bitmez. Suç isleyenlere yaptırım olmalıdır. Yazacak şey çok. Ama yapacak, uygulayacak muhatap arıyoruz. Hiç kimse bol keseden atmasın. Ateş düştüğü yeri yakıyor.”