Kilis’te sınırda nöbet tutarken Suriye’den açılan ateş sonucu yaralanan ardından da şehit düşen Yusuf Beyleme Akçakale’de toprağa verildi. Şehit haberinin gelmesi ile tüm Akçakale Türk bayrakları ile donatıldı.

Gaziantep’te düzenlenen askeri tören sonrasında helikopter ile naaşı Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığına getirilen şehit er Yusuf Beyleme'nin naaşını binlerce Akçakaleli arabalarına astıkları Türk Bayrağı eşliğinde karşıladı. Şehit naaşı karayolu ile Gündaş Mahallesi Tepecik Sokağına götürülerek köy meydanında helallik alındı. Törende konuşan Akaçakale Müftüsü şehitliğin Peygamber makamından sonra gelen ulvi bir makam olduğunu belirtti. Daha sonra şehit er Yusuf Beyleme’nin cenaze namazı kılındı.

Annesi Fatma, babası İsa ve kardeşlerinin gelip Türk Bayrağına sarılıp ağlamaları yürekleri dağladı. Şehit Beylem’in yakınları sinir krizi geçirdi. Şehidin anne ve babası güçlükle ayakta durdu. Türk bayrağına sarılı şehit naaşı omuzlar üstünde, tekbirler eşliğinden köy mezarlığına getirilerek toprağa verildi.

Binlerce vatandaşın da katıldığını cenaze törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Milletvekilleri Halil Özcan, Seydi Eyyüpoğlu, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Musa Avsever, Kaymakam Eyyüp Fırat da katıldı.