Van'dan askeri uçakla Kahramanmaraş'a getirilen şehit Bilal Akgün'ün naaşı askerlerin omuzunda taşındıktan sonra ambulansa konularak, törenin yapılacağı Dereli köy mezarlığına götürüldü. Şehidin babası Mustafa Akgün metanetli duruşuyla dikkat çekerken, yakınları şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
     Törende Vali Şükrü Kocatepe, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş ve Adana Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu şehidin babası Mustafa Akgün'e taziyelerini iletti.
     Şehit Akgün'ün naaşı, cenaze namazının kılınmasının ardından askerlerin omzunda taşındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verildi.
     Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kaan Kazaz, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Emniyet Müdürü Metin Aşık, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç ve vatandaşlar katıldı.