Batman’da devriye gezen polis otomobiline düzenlenen saldırıda şehit olan komiser yardımcısı Burhan Gatfar, Elazığ’da gözyaşları ve tekbirler arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit komiser için ikindi namazına müteakip Mevlana camisinde kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları, meslektaşları, siyasiler ve binlerce vatandaş katıldı. Şehit komiserin naaşı cami avlusuna getirildiğinde yakınları gözyaşlarını tutamayarak ağıtlar yaktı.

Şehidin cenaze namazına Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, şehidin babası Zeki Gatfar, annesi Hayriye Gatfar , komiser eşi Semra Gatfar, çocukları, yakınları, askeri ve emniyet personeli ile binlerce vatandaş katıldı. Şehidin babası, annesi, eşi, çocukları 9 yaşındaki Ömer ve 11 yaşındaki Batuhan ile yakınları, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşını öperek gözyaşı döktü.

Şehit Gatfar’ın naaşı ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Peyami Güngör tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından tekbir ve dualarla binlerce kişi tarafından uğurlandı.

Şehit komiserin naaşı Karaali köyünde toprağa verildi.