Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından polis lojmanlarına yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi 21 yaşındaki Aydın Nazillioğlu için Elazığ’da resmi tören düzenlendi. Şehit polisin naaşı düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere havayolu ile memleketi Balıkesir’e gönderildi.

Şehit polis için Elazığ Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, milletvekilleri, askeri ve emniyet personeli ile şehit polisin babası Yaşar Nazillioğlu, annesi Asiye Nazillioğlu, kardeşleri Niyazi ve Hamza Nazillioğlu ile yakınları katıldı.

Şehit polisin yakınları cenaze tören alanına getirildiğinde gözyaşlarını tutamadı. Törene katılanlar duygulu anlar yaşarken şehidin kardeşinin de polis olduğu ve Tunceli’de görev yaptığı belirtildi. Şehidin bir akrabası "Biz oraya iki çocuğumuzu onları korusun diye gönderdik niye böyle yapıyorlar" diye tepki gösterdi.

Elazığ Müftüsü Peyami Güngör’ün dua etmesinin ardından şehidin naaşı Balıkesir’e gönderilmek üzere havaalanına götürüldü.