Şanlıurfa Ceylanpınar'da Bahçelievler Mahallesi'ndeki evlerinde öldürülmüş olarak bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli iki polisten Feyyaz Yumuşak, memleketi Kırşehir Kaman ilçesi Kargın Yenice köyünde toprağa verildi.

Sabah saatlerinde Urfa'dan Kapadokya Havalimanı'na gelen şehit polisin naaşı, cenaze aracıyla Kaman ilçesine bağlı Kargın Yenice köyüne getirildi. Baba ocağında helallik alındığı sırada anne Bedia Yumuşak rahatsızlandı.

Törene katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, burada baba ve rahatsızlanarak ambulansta tedavi edilen annenin yanına giderek taziye dileklerini iletti.

Şehidin naaşı daha sonra köy meydanında hazırlanan tören alanına getirildi ve İl Müftüsü Mehmet Şahin burada şehit polis için dua okudu. Tören alanında, şehit polisin babası Mustafa, annesi Bedia, kardeşleri uzman çavuş Fatih ve Mehmet Yumuşak ile yakınları cenazeye sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze, köy meydanında ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazı bitiminde törene katılan vatandaşlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez, polise kalkan eller kırılsın" sloganları attı. Törene, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Faruk Ünsal, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Cemil Yıldırım Türk, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.