Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Hilmi Bardakçı (40) memleketi Adana’da toprağa verildi. Ağabeyini kaybeden Tuğba Bardakçı, “Benim ağabeyim kahraman bir şekilde şehit oldu. O bizim kahramanımız” diyerek haykırdı.
“VATAN SAĞ OLSUN”

Silopi’de PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla ve roketatarla yaptıkları saldırısı sonucu şehit olan 3 polisten Hilmi Bardakçı’nın cenazesi Adana Şakirpaşa Havalimanı’na, oradan da Yüreğir ilçesindeki Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan baba ocağına getirildi. Cenaze aracı sokağa girdiğinde şehidin eşi Hava, annesi Server, babası İsmet ile kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit babası, tabuta dokunarak, “Vatan sağ olsun” dedi.

ŞEHİT HİLMİ BARDAKÇI FOTO GALERİ

“O KALLEŞLER SEVİNMESİN”

Şehidin cenazesi daha sonra konvoy eşliğinde Buruk Mezarlığı’na götürüldü. Şehidin 9 yaşındaki oğlu İsmail Talha’yı kadın polisler tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Şehidin eşi 2 çocuk annesi Hava Bardakçı, “Ağlamayacağım. Eşim vatan için öldü. Dimdik ayaktayız ve her zaman ayakta kalacağız” dedi.

Şehidin kızkardeşi Tuğba Bardakçı ise, “Benim abim kahraman bir şekilde şehit oldu. O kalleşler sevinmesin. Arkadaşları ağabeyimin kanının yerde bırakmayacak” diye haykırdı. Şehit Hilmi Bardakçı’nın halası Fatma ise, polis memurlarına, “Sizler de benim kuzularımsınız” diyerek sarıldı.

13 yıllık polis memuru Hilmi Bardakçı’nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.