Bingöl'de zırhlı aracın devrilmesi sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Fatih Dik (28), İzmir'de gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde polisleri taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu, polis memuru Vedat Kılıçaslan şehit olmuş, yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru Fatih Dik ise burada hayatını kaybetmişti. Bingöl'de düzenlenen törenin ardından beş yıllık polis memuru Dik'in cenazesi İzmir'e getirildi. Urla ilçesi Zeytinalanı Mahallesi'ndeki baba ocağında helallik alındıktan sonra Zeytinalanı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Törene, İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti, CHP ve MHP'li bazı milletvekilleri, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, emniyet ve askeri personel, şehidin babası Zekeriya Dik, annesi Kadriye Dik, kardeşleri Burak Dik ve Kadir Dik, yakınları ile Urlalılar katıldı.

Yakınlarının desteğiyle ayakta durabilen gözü yaşlı baba Zekeriya Dik, oğlunun fotoğrafını öperek tabutuna sarıldı. İzmir İl Müftüsü Ramazan Muslu'nun ikindi vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından düzenlenen geçit töreniyle şehit polis, Zeytinalanı Mezarlığı'nda toprağa verildi.