Devriye aracının devrilmesi sonucu şehit olan Mardin Özel Harekat Şubesi'nde görevli Bafralı polis memuru Oktay Uçar (29), son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Polis memuru Oktay Uçar için Samsun’un Bafra ilçesi Hacınabi Mahallesi Yaman Sokak’taki baba evi önünde cenaze töreni yapıldı. Bafra Müftüsü İsmail Çiçek tarafından helallik alındı. Helallik sırasında baba İzzet Uçar (63) ve anne Sabriye Uçar (62) ile şehit polisin eşi Zehra Uçar (25) cenazenin yanında gözyaşı döktü. 2 yaşındaki kızı Cemre de annesine sarılarak ağladı.

Helallikten sonra polis tören mangasının omuzlarına alınan şehit polisin cenazesi, Mevlana Camii'ne getirildi. Burada kılınan öğle ve cenaze namazına müteakip şehidin cenazesi Bafra Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Kemal Zeybek, Hüseyin Edis, Erhan Usta, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Komutanlar, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinden arkadaşları, daire müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.