Diyarbakır'daki törenin ardından askeri uçakla Kahramanmaraş'a gönderilen Katırlı'nın naaşı, daha sonra Pazarcık'a getirildi. 
Şehit polis memuru Katırlı için Pazarcık Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Meslektaşlarının omuzlayarak cenaze aracından aldığı Katırlı'nın naaşı, katafalka konuldu.

Katırlı'nın öz geçmişinin okunmasının ardından Kahramanmaraş Müftüsü Muhammet Gevher, cenaze namazını kıldırdı.

Şehit polis memurunun naaşı, meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracını taşındı. Vatandaşlar, şehidin mezarlığa götürülüşü sırasında, büyük Türk bayrağı açtı. Şehit Katırlı, Hacı Ahmet Mezarlığı'nda defnedildi.

Törene katılan protokol üyeleri, şehidin babası Ali Katırlı'ya taziyelerini iletti. Baba Katırlı'nın güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Ali ve Muhteber Katırlı çiftinin 4 çocuklarından en küçüğü olan Mustafa Katırlı'nın, polis memuru olarak 5 yıldır görev yaptığı belirtildi.

- "Arkamda gözü yaşlı birini bırakmak istemiyorum"

Şehit Katırlı'nın, evlenmemesinin sebebini soranlara "Arkamda gözü yaşlı birini bırakmak istemiyorum" dediği öğrenildi.

ŞEHİT POLİS MUSTAFA KATIRLI FOTOGALERİ

Törene, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, Uğur Dilipak ve İlker Çitil, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 5. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Uzay Şahin, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.