Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde şehit düşen polis memuru Olgun Kurbanoğlu'nun naaşı memleketi Kars'a getirildi. Şehidin bir hafta önce vefat eden annesi için Almanya'dan Kars'a gelen ağabeyi Ömer Kurbanoğlu, bir gün sonra kardeşinin cenazesi için Kars'a geldi. Ayakta durmakta güçlük çeken ağabey, ambulansla havaalanından alındı.

Kars'ın Susuz ilçesi Çamçavuş köyü nüfusuna kayıtlı Olgun Kurbanoğlu, dün sabah saatlerinde Iğdır'da düşürüldüğü pusuda şehit edildi. 3 ay önce yeğenini kaybeden şehit Kurbanoğlu, geçen hafta Pazartesi günü ise annesi Silsile Kurbanoğlu'nu kaybetti. Anne Silsile'nin cenaze törenine katılmak için Almanya'dan Türkiye'ye gelen ağabeyi Sadık Kurbaoğlu ise Pazar günü vedalaştığı kardeşinin şehitlik haberi ile akşam saatlerinde tekrar Kars'a geldi. Ayakta güçlükle duran ağabeyi Ömer Kurbanoğlu havaalanından ambulansla alındı.

Bu arada, otopsisi Erzurum'da yapılan şehidin naaşı ise karayolu ile Kars'a getirildi. Kars Harkani Devlet Hastanesi Morgu'na alınan şehidin naaşı, polis arkadaşları ve ailesi tarafından karşılandı. Burada abla Oya Badem ve Şenay Okuklu'nun ağıtları yürekleri dağladı. İkiz kardeşi Sadık Kurbaoğlu ise ayakta durmakta güçlük çekti.

Şehit Kurbanoğlu, bugün saat 11.00'de Kars İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek törenden sonra Merkez Fethiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Asri mezarlıkta annesinin yanına defnedilecek.