Şehit Piyade Üstçavuş Okan Taşan’ın cenaze namazı Ankara Kocatepe Cami’nde çok sayıda askeri ve devlet erkanının katılımı ile kılındı. Şehidin oğlunun bayrağa sarılı tabutu öpmesi duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Şehit Piyade Üstçavuş Okan Taşan’ın cenaze namazı Kocatepe Cami’nde öğle namazına müteakip kılındı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile kuvvet komutanları ve çok sayıda askeri ve devlet erkanı katıldı. Namazdan sonra şehit Taşan’ın naaşı top arabasına konurken ağabeyi “Okan ölmedi, Okan yaşıyor” diye bağırdı. Okan Taşan’ın asker üniforması giymiş küçük oğlunun bayrağa sarılması ve tabutu öpmesi duygulu anlara neden oldu.

Şehit Piyade Üstçavuş Okan Taşan’ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından askeri kortej eşliğinde Cebeci Asri Mezarlığı’na defin için götürüldü.