Dağlıca’da şehit olan Üsteğmen Ünal Darboğaz, gözyaşlarıyla uğurlandı. Şehidin eşi ve annesi tabutundan güçlükle ayrılabildi.

Şehit Darboğaz için Ataköy 5. Kısım Camii’nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Ümit Dündar, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin Bahçelievler Şehit Fikret Sokak'taki evinde taziye çadırı kuruldu. Sokağa ve evin bulunduğu binaya Türk bayrakları asıldı. Çevre sakinlerinin verdiği bilgiye göre Darboğaz’ın aynı sokaktan 4. şehit oldu.

İkindi namazından sonra Darboğaz’ın cenaze namazı kılındı. İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran’ın kıldırdığı namazın ardından şehidin eşi Tuğçe ve annesi Suna Darboğaz ile diğer yakınları tabuta satılarak uzun süre ağladı. Anne Darboğaz oğlunun tabutunu kucakladı ve uzun süre öylece bekledi. Eşi ise baygınlık geçirdi. Şehidin diğer yakınları annesi ve eşini tabutun başından güçlükle ayırabildi. Şehidin cenazesi daha sonra askerlerin omuzunda top arabasına taşındı. Cenaze marşı eşliğinde kortej bir süre ilerledi. Şehit Darboğaz’ın annesi, eşi ve kardeşi ile törene katılanlarda tabutun ardından yürüdü. Anne ve eşi yakınlarının yardımıyla yürüyebildi.

Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verilen Darboğaz'ın 14 Eylül'de evlendiği öğrenildi.