www.sakaryasehitvegazileri.com site yöneticisi Erdoğan Erdoğan, Şehit ve Gazi Youtube sayfalarının Türkiye dahil toplam 97 ülkeden 1 milyon kez tıklandığını açıkladı.

Erdoğan, 22 Mart 2012’de kahramanvatan54 rumuzu ile şehitler, aileleri ve gazilerle alakalı videoların yer aldığı Youtube sayfası kurduklarını belirtti. Sayfanın bugün itibariyle 1 milyon 4 bin 219 kez tıklandığını, her gün en az 2 bin 500 kişi tarafından videoların izlendiğini ifade eden Erdoğan, “Türkiye dahil 97 ülkeden videolarımızı izleyen var. Bu sayı Youtube'da şehit, gazi konularındaki sayfalarda en çok tıklama alan sayfa, sayfamızda 128 video bulunmakta ve bu videolar şehitlerimiz, aileleri ve gazilerimizle alakalı videolardır, sayfamızı 347 abone takip etmektedir.“ dedi.

Bu tıklanma oranının şehit ve gazi konularıyla alakalı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Bakanlığın, Youtube sayfasından da fazla olduğunu ifade eden Erdoğan, “Bakanlık Youtube sayfası 11 Mart 2012'de kurulmuş ama şu an tıklanma oranı sadece 26 bin 447 ve sadece 63 abonesi mevcut. Bu durumda bizlerin sayfasının Aile Bakanlığı’nın sayfasından daha çok tıklandığı görülmekte. Sayfamızda en çok izlenen videolar arasında Sakaryalı Şehit Mehmet Kıran'ın şehit haberinin verilmesi videosu 154 bin 986 kez, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın hayatı belgeseli ise 14 bin 613 kez izlenmiştir. Ayrıca, Youtube arama motorunda ‘şehit’ kelimesi yazıldığında dünya sıralamasında yaklaşık 253 bin sonuçtan sayfamız ilk 8’de yer almaktadır.” bilgisini verdi.