Kahramanmaraş'ın başarılı iş adamlarınddan, yaptığı sosyal projeler ve şehrin tanıtımıyla ilgili çalışmaları dolayısıyla takdir toplayan Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu'na Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından onursal üyelik beratı takdim edildi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman yaptığı açıklamada; "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan yavrularımızın dedesi, bizim abimiz, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sami Kervancıoğlu abimize onursal üyelik beratını takdim etmekten onur duyuyorum" dedi

Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami kervancıoğlu ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar Şube başkanımız Yunus karaman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte olmaya, yanlarında bulunmaya çalıştım. Böyle güzel bir beraatı bana layık gördükleri için Yunus Karaman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Bu onursal üyelik beratı benim için çok önemli, çok  kıymetli, çok değerli. Şehit ailesi ve şehit çocukları için yapılacak her türlü faaliyette ve programda biz derneğimiz ile irtibat halindeyiz. Böyle bir onursal beratı bana  layık gördükleri için Yunus başkanıma ve yönetim kurulu ekibine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Sami Kervancıoğlu olarak benim bir sorumluluğum vardı, bundan sonra da bu sorunluluğumun arttığının farkındayım. Bundan sonra Şehit ailesi ve gazilerimize daha iyi hizmet edebilmek için elimizden geldiğince mücadeleye devam edeceğiz. Tekrardan Yunus Karaman ve yönetim kurul ekibine teşekkür ediyorum"

Kervancıoğlu konuşmasını "Biz Birlikte Güzeliz, Asla yalnız değilsiniz" diyerek tamamladı.