Yalan haberleriyle ünlü bir gazete, Erzurumlu şehit Recep Beycur'un cenaze töreninde 'Allah rızası için bunları yazın' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terörün tırmanmasındaki rolünü eleştiren şehit yakını Ömer Bulur'u PKK'lı ilan etti. Hızını alamayan gazete, daha da ileri giderek, şehit yakınıyla ilgili haber yapan ajansımıza 'Erdoğan’a beddua ettirdiler' diye akla ziyan bir iftira attı.

Yandaş medyanın aleyhindeki karalama kampanyası nedeniyle ikinci kez yaralandığını söyleyen şehit yakını Ömer Bulur, PKK’ya hiç katılmadığını, PKK sempatizanı olmadığını, çiftçilikle geçinen bir insan olduğunu, iddiaların aksine Twitter ve Facebook hesabı bulunmadığını bildirdi. Şehidin, öz amcasının oğlu olduğunu belirten Bulur, kendisini PKK'lı ilan edenler hakkında dava açacağını söyledi.

Gerçek bu iken yaptığı açıklamalarla medyada genişçe yer alan acılı bir şehit yakınını önce 'terörist' ilan etmek, sonra da onunla ilgili haber yapan ajansımızı karalamak hem insanlık değerlerine hem de meslek değerlerine açık bir saldırıdır. Atılan çirkin iftiranın hesabını yasal yollardan soracağımızı bildirir, kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Cihan Haber Ajansı