Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Selam: Bahara Yolculuk" filmi Gaziantep'te de sinemaseverlerle buluştu. Şehirdeki sinema salonları film gösterime girdiği günden itibaren hınca hınç doldu. Filmde, büyük bir fedakarlık örneğiyle karşılaştıklarını anlatan sinemaseverler, filmi herkesin izlemesi gerektiğini söyledi.

Senaryosu yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve çekimleri Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye'de yapılan film Gaziantep'te büyük ilgi gördü. Sinemaseverler, hem gündüz hem akşam seanslarında filme akın ediyor. Filmle ilgili görüşlerini belirten Muhammed Toköz, “Bu insanların daha önceden oralara gidip Türkiye'nin adını duyurdukları, Türk bayrağını dalgalandırdıkları için oldukça duygulandık. Yani bunu bizler sadece izlerken duygulanıyoruz. Onlar bu işi yaşatmışlar. Bizim tarihimizin yeniden oralarda canlandırılmasını yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Canan Bulut da verilen mesajın çok güzel olduğunu vurgulayarak, “Herkesin katılımını bekliyoruz. İnsanın filmi izlerken öğretmen olası geliyor. Etkileyici bir filmdi. Herkese tavsiye ederim.” şeklinde konuştu.

Nazım Fırat isimli izleyici de filmi çok beğendiklerini kaydetti. Büyük bir fedakarlık örneği gördüklerini kaydeden Fırat, “Eğer bir gaye varsa bunu kimse engelleyemez. Kimse onları bu yoldan şaşırtamaz.” diye konuştu. Filmle ilgili düşüncelerini aktaran Fatma Ateşoğlu da “Emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık. Verdiği mesaj, diğer filmlere göre çok öndeydi. Bu insanların vatansever olduğunu, millet sevgisiyle, kendi ülkelerini, topraklarını hatta sağlıklarını bir kenara bırakıp başka yerlere gittiklerini gördük. İnsan sevgisiyle yola çıkılmış ve hoşgörü temeline dayandırılmış.” dedi.