Vizyona girdiği günden beri izleyici rekorları kıran Selam Bahara Yolculuk filmi oyuncuları Aksaray Sema Koleji'ni ziyaret etti. Başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Mert Yavuzcan, Altınbek Elkinbaev ve görüntü yönetmeni Hayal Aslanzade okulu ziyaret ederek öğrenciler ile söyleşi gerçekleştirdi.

Senaryosu gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılan Kırgızistan’da öğretmenlik yapan İsmail öğretmen ve eşi Sevgi'nin öyküsü anlatılan Selam Bahar Yolculuk filminin oyuncularından Aslıhan Güner, "Hamdi Alkan hocam teklif getirdiğinde hiç düşünmeden kabul ettim.Yaşanmış bir senaryo olduğu için beni derinden etkiledi.Ekip arkadaşlarımızda çok iyi oldukları için çok güzel bir proje ortaya çıktı." dedi.

İsmail öğretmeni canlandıran Gürol Güngör ise "Senaryo bana ilk geldiğinde okuduğum zaman bir adanmışlık hikayesi olduğu için bunlar benim için çok etkili oldu.Ve güzel bir ekiple çalışacağımı düşündüğüm için teklifi kabul ettim." diye konuştu.

Maceracı Mehmet rolünü oynayan Mertcan Yavuzcan da "Benim için çok heyecanlı bir süreç oldu. Projelendirilmesinden oynanmasına ve şu an sizin karşınızda olmamıza kadar. Senaryoda karakter benim ilgimi çok çekmişti.Yaşanmış bir karakter olması beni bu projede yer almama sebep oldu."
dedi.

Söyleşi sonunda film oyuncuları ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.