CHP Manavgat İlçe Başkanlığı, Perşembe Pazarı'nda düzenlediği Selda Bağcan konseriyle seçim öncesi partililerle moral depoladı. Selda Bağcan, konserde sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Konserde CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Antalya milletvekili adaylarından Devrim Kök ve Dr. Niyazi Nefi Kara, birer konuşma yaptı.

Dr. Niyazi Nefi Kara, yaptığı konuşmada, seçime sayılı günler kala ülkeyi kana bulamaya çalışan ve ülkeyi kaos ortamına sürükleyen karanlık zihniyeti kınadıklarını söyledi. Kara, ülke üzerinde oynanan her türlü karanlık oyunu ve insanlık dışı saldırıları lanetlediklerini kaydetti. Siyasi iktidar ne yaparsa yapsın 7 Haziran'da yolun sonuna gelindiğini belirten Niyazi Nefi Kara, "İktidar yolun sonuna gelmişliğin panikliğiyle hırçınlaşarak kendisi gibi düşünmeyen herkese saldırarak yok etmeye çalışıyor. Bu seçim aynı zamanda sultanlık özlemi içinde olanlara da bir dur deme seçimi olacaktır. AK Parti iktidarının 13 yıllık zulüm saltanatı 7 Haziran'da sona erecektir. Onun için biz diyoruz ki oy verin gitsinler diyoruz." diye konuştu.

Konser bitiminde CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ise Selda Bağcan'a çiçek takdim etti.