Uğurcan Kaynarca'nın cenazesi, sabah saatlerinde Pazarcık Devlet Hastanesi morgundan alınarak Sakarkaya köyündeki baba evine getirildi. Gözyaşlarına hakim olamayan baba Adem ve anne Nazmiye Kaynarca'nın güçlükle ayakta durduğu görüldü. 
     İlköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi Uğurcan Kaynarca'nın cenazesi daha köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
     Kaynarca, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay günü ailesiyle ilçeye gittiğini ve otomobilinin Üngüt Çayı'nda sele kapıldığını belirtti. Eşini ve 2 çocuğunu kurtardığını aktaran Kaynarca, oğlunu kurtarmadığı için çok üzgün olduğunu ifade etti. 
     Anne Nazmiye Kaynarca ise oğlunun çok başarılı bir öğrenci olduğunu vurgulayarak, ''Uğurcan koyu Beşiktaş taraftarıydı. Hedefleri ve hayalleri vardı. En büyük isteği Beşiktaş'ın altyapısında futbol oynamaktı'' diye konuştu. 
     Pazarcık'ın Sakarkaya köyünde, Adem Kaynarca'nın (38) kullandığı 34 DA 018 plakalı otomobil önceki gün sele kapılmış, araçtan kendi imkanıyla çıkmayı başaran sürücü, eşi ve 2 çocuğunu kurtarmış, 9 yaşındaki oğlu Uğurcan ise kaybolmuştu.