CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ağrı’da dün terör örgütü mensuplarıyla askerler arasında yaşanan çatışmayla ilgili olarak, “Tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz ama bir anne olarak üzüldüm.” dedi.

CHP Adana ilk sıra adayı Elif Doğan Türkmen’in seçim bürosunun açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katıldı. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, güçlükle binanın önüne gelebildi. Türkmen ile birlikte hazırlanan kurdelayı kesen Kılıçdaroğlu, Ağrı’da dün güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışmayla ilgili olarak basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bir anne olarak üzüldüğünü ifade eden Kılıçdaroğlu, “Doğal olarak istemezdik, üzüldüm tabii. Ama nedeni nedir, tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz, birşey diyemeyeceğim. Hoş bir şey değil nerede olursa olsun.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra partililere seslenen Kılıçdaroğlu, herkesin yüzünün güldüğünü vurgulayarak, “Gerçekten de beraber olduk mu, aynı duyguları, güzellikleri paylaştık mı elbirliğiyle güzel şeyler başarabileceğimize inanıyorum. Hepinizin yüzünü gülerken gördüm, inşallah daha da güleceğiz, güzel günler göreceğiz, buna inanıyorum. Bu yarışa katılan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Kılıçdaroğlu daha sonra Adana listesinde bulunan milletvekili adaylarıyla birlikte barış güvercinleri uçurdu. Kılıçdaroğlu, eline verilen güvercini öperken, başka bir güvercinin elinden kaçmasıyla küçük bir ürperti yaşadı. Programda partililer CHP’nin seçim argümanı olarak sık sık iktidarı alkışlarla protesto etti.