Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’a geldi.

Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Elazığ milletvekili adayları ve partililer tarafından hava alanında karşılandıktan sonra Ankara'da meydana gelen patlamada yaralanan üniversite öğrencisi Mesut Baylav'ı evinde ziyaret etti.

Selvi Kılıçdaroğlu, daha sonra Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO ) kadın girişimciler ile bir araya geldi. ETSO’da gerçekleştirilen toplantıya; Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Canan Güllü,CHP Elazığ milletvekili adayları, kadın girişimciler ve partililer katıldı.

Burada bir konuşma yapan ve Elazığ’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Kadınlar ile ilgili konuşmalara katılıyorum ve destekliyorum. Gerçekten de kadının çok daha iş alanında olmasını istiyoruz. Daha üretken olmasını istiyoruz, kadın doğası gereği zaten üretkendir. Güzel günler göreceğimize inanıyorum ama her şeyden önce barışa, huzura ihtiyacımız var. Önümüzde bir seçim var, insanlar neye inanıyorlarsa gidip oylarını kullanmalarını istiyoruz. Bu arada ben de Elazığ'a geldim, değerli milletvekili adayımıza bir katkım olabilir mi? diye. Hepinize güveniyorum, kadınlara daha da çok güveniyorum." şeklinde konuştu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, oda olarak çok sayıda girişimcilik kursları düzenleyerek ildeki bayan girişimci sayısının armasına katkı sağlamak istediklerini belirterek, davetlerine icabet ettikleri için tüm katılımcılara teşekkür etti.

Selvi Kılıçdaroğlu, daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra şehirden ayrıldı.