Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin yola döşediği bombanın patlaması sonrası şehit düşen Astsubay Üstçavuş Kenan Ceylan’ın (30) Ankara’daki baba ocağına şehadet haberi ulaştı. Polis emeklisi olan şehidin babasının, 2 yıl önce kanser hastalığından vefat ettiği öğrenildi.

Astsubay Kenan Ceylan’ın şehadet haberi Mamak Şahintepe mahallesinde bulunan baba ocağına askeri yetkililer tarafından iletildi. Acı haberi alan aile, büyük üzüntü yaşadı. Polis emeklisi olan şehidin babasının 2013 yılında kanser hastalığından vefat ettiği öğrenildi. Mamak’taki baba evinde annesi Güner Ceylan ile Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan kız kardeşi Ebru Ceylan’ın birlikte kaldığı öğrenildi. 1985 doğumlu olan şehit Kenan Ceylan’ın bekar olduğu ifade edildi.

Şehit haberinin gelmesinin ardından annesi ile kız kardeşinin yaşadığı sokağa polis ve sağlık ekipleri geldi. Sokağa büyük bir Türk bayrağı asıldı. Mahalle sakinlerinin de evlerine bayraklar astığı görüldü. Mamak Belediyesi ekipleri ise Ceylan'ın evinin karşısına taziye çadırı kurarak evinin önüne asfalt döktü. Şehit Ceylan’nın cenazesi Tokat’ın Zile ilçesine defnedileceği öğrenildi.