Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz ilk bölümünden bu yana hem reytinglerde elde ettiği başarısıyla hem de sosyal medyada gördüğü büyük ilgi ile gündemden düşmüyor. Bir yandan eleştirilirken bir yandan da büyük beğeni kazanan Sen Anlat Karadeniz dünya genelinde elde ettiği başarısı ile dikkat çekti. ATVekranlarının büyük projeleri arasına ismini yazdırmayı başaran Sen Anlat Karadeniz dünya genelinde hakkında en çok tweet atılan Türk dizisi oldu. 

DÜNYA GENELİNDE EN ÇOK KONUŞULAN TÜRK DİZİSİ 

Dünya genelinde en çok yorum alan dizi ve programlar arasında yer almayı başaran Sen Anlat Karadeniz'in, bu sıralamada 6.olduğunu haber veren Koloğlu'nun ilgili yazısı şu şekildedir; 

"WIT (World Information Tracking), dünya üzerindeki TV programlarıyla ilgili eğilimler üzerine araştırma yapan uzman bir kuruluş. Geçtiğimiz ocak ayında dünyada en çok yorum alan 10 program ve diziyi açıkladı. Buna göre 'Sen Anlat Karadeniz', 45 bin tweet yorumuyla dünyada altıncı sırada... Arjantinli pop star Lali Esposito'nun reality TV programı 'Lali', 185 bin tweet'le birinci olmuş."