Bursa'da, evlilik vaadiyle dolandırıldığını belirten bir kadın polise müracaat etti. Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Merinos Polis Merkezi Amirliği'ne müracat eden S.E. isimli kadın, kendisiyle evleneceğini söyleyen ve kredi kartlarını kullanan A.Ç. tarafından dolandırıldığını söyledi. Olayla ilgili ifade veren S.E., "Yaklaşık üç buçuk yıl önce telefon ile tanıştığım A.Ç., bana bekar olduğunu ve benimle evleneceğini söyledi. Kredi kartlarımı kulanmaya başladı. Bir ay önce, A.Ç.'nin başka bir kadınla resmi nikahla evli olduğunu öğrendim. A.Ç., eşinden boşanıp kendisi ile evleneceğini söyleyince bana güvence olması sebebiyle 15 bin liralık senet verdi. Ancak senedin sahte olduğunu öğrendim." dedi. Cumhuriyet savcısı, dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

YANKESİCİLER BOŞ DURMADI

Öte yandan Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde iki ayrı yankesicilik olayı yaşandı. Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden Y.D.S., carşıda gezindiği esnada montunun cebinde bulunan cep telefonun çalındığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden N.G. ise camide namaz kılarken içerisinde tablet bilgisayar, 80 lira para ve cep telefonunun bulunduğu çantasının calındığını söyledi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.