Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü 12 Şubat 2019 tarihinde Antalya'nın Serik ilçesinde kutlandı.

Serik Kahramanmaraşlılar Derneği tarafından düzenlenen kutlama programında, Çınar altı mevkisinden Belediye önüne kadar mehteran eşliğinde ki yürüyüş ile başlayan program; akşam Belediye Düğün salonundaki yoğun katılımın olduğu büyük bir coşkuyla kutlandı.

Dernek Başkanı Yunus POLAT, düğün salonundaki programda yaptığı konuşmada, “ Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluş tarihi 12 Şubat 1920'dir. Fransızlara karşı başlattığı milli mücadele hareketiyle "İstiklal Madalyası" ve "Kahraman" unvanı alan Kahramanmaraş'ın kurtuluşu, 99 yıldır gurur ve coşkuyla kutlanıyor. 

Allah, bir daha böyle, bizlere Kurtuluş Savaşı günleri göstermesin diyor, Şehitlerimizi rahmetle anıyor, hepinize saygılar sunuyorum.

Böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmayan Siyasi Parti Başkanlarımıza, Belediye Başkanı Adaylarımıza, benden önce bu derneğe emeği geçen Kadir ATASAYAR’a ve Hüdaverdi KOCA’ya katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.

Bu program için günlerce koşturan uğraşan Grafik, reklam ve tasarımlarımızı yapan Hilmi BİLİCİ hemşerimize, Katkılarından dolayı Erol Demirci hemşerimize, Dernek yönetimine ve hemşerilerimize, Antalya Dernek başkanı Yakup Gökkaya ve Alanya Dernek başkanı Orhan Maraşlıoğlu’na ve Antalya’dan gelen misafirlerimize, katkıları için Harun SELİMOĞLU’na ve Serikli dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” Dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI

Program Sinan İşler Konseri ile sona erdi.