Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, turizm hareketliliğinden Kurban Bayramı öncesi bölgede trafik yoğunluğu yaşadığını belirtip, "Bayrama bayram tadında girelim. Trafik kurallarına uyalım. Sevdiklerimizi Kurban Bayramı'nda gözü yaşlı bırakmayalım' dedi.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkması ve okulların bayram sonrası açılacak olması nedeniyle yatak kapasitenin en yüksek destinasyonlarından biri olan Manavgat'ta konaklama tesislerine ulaşmada trafik hareketliliği yaşandığını ifade eden Günlü, bayram öncesi trafik kazalarına bağlı acıların yaşanmaması için sürücülerin trafik kurallarına harfiyen uyarmaları tavsiyesinde bulundu.

Bayram öncesi bir an önce ulaşayım diye sürücülerin hatalı sollama, kırmızı ışık ihlali, aşırı hız, alkollü araç ve trafikte tehlikeli hareketler yapmaktan kaçınması uyarısı yapan Günlü, "Bayram öncesi bölgemiz trafik yoğunluğu yaşıyor. Bayrama bayram tadında girmek için trafik kurallarını çiğnemeyelim. Sevdiklerimizi gözü yaşlı bırakmayalım ve başka ailelere bayramda ateş düşürmeyelim." ifadesinde bulundu.