Osmaniye 2 No'lu T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi personeli, Sevgililer Günü dolayısıyla kahvaltıda buluştu. Cezaevi Müdürü Metin Sönmez, burada yaptığı konuşmada, "Cemal Süreya'nın çok güzel bir sözü vardır. Der ki, 'Yemek üzerine ne düşünülür bilemem ama kahvaltının mutlulukla alakası olmalı.' Bugün buradaki bu arkadaşlarımızın yüzünde bir tebessüm, mutluluk görüyorum. Ciddi anlamda sıkıntı çeken, sıkıntılı bir ortamda çalışan personel arkadaşlarımızın bugün de mutlu bir şekilde aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda kahvaltı yapmaları, bizleri de gerçek anlamda mutlu etti. Bundan sonra da bu tür organizasyonların, başsavcımızın öncülüğünde devam edeceğine inanıyorum." dedi.

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz da, "Sevgi vermektir, sevgi almaktır, fedakârlıktır, fedakârlığı görmektir. Bugün Sevgililer Günü. Kişisel olarak böyle günlere pek taraftar olan birisi değilimdir. Bugünleri insanların birbirleri arasında var olan sevgiyi, saygıyı, muhabbeti, birliği, beraberliği arttırmayı, anmayı, hatırlamayı vesile kılmasından dolayı seviyorum. Bu yüzden de cezaevi müdürümüze ve personelimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Osmaniye Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Cumhuriyet Savcısı Hakan Celal Kan, Serkan Sabır ve cezaevi personeliyle yakınlarının katıldığı programın sonunda Başsavcı Yılmaz ve Vali Yardımcısı Kan tarafında katılımcılara kırmızı gül verildi.