Özel bir televizyon kanalında yemek programı sunucusu Burcu Vural, bir yıl önce yine 'Sevgililer Günü'nde tanıştığı Bedirhan Özkan ile tam bir yıl sonra bugün evliliğe ilk adımını attı. Burcu Özkan, evliliğinin ilk gününde eşi Bedirhan Özkan ile birlikte 'Sevgililer Günü'nde balayı için Kıbrıs'a gitti.

Özel bir televizyon kanalında yemek programı sunuculuğu yapan Burcu Vural, gelinlikler içinde Atatürk Havalimanı'nda meslektaşlarının objektiflerine yakalandı. Tam bir yıl önce tanıştığı Bedirhan Özkan ile ani bir karar ile 'Sevgililer Günü'nde evlenme kararı alan Burcu Vural, konuşurken henüz evliliklerinin ilk günü olması nedeniyle eşini meslektaşlarına arkadaşı olarak tanıştırmak istedi. Tam 'Ben Burcu Vural ve Ark...' şeklinde yarım çıkan bir kelimenin ardından 'Eşim Bedirhan Özkan' diyerek eşi ile meslektaşlarını tanıştırdı. Bedirhan Özkan ise "Burcu Vural değil, artık Burcu Özkan" diyerek eşi ile şakalaştı.

Yakınlarına dahi nikahlarını haber verme fırsatı bulamadıklarını belirten yeni evli çift, balayı için Kıbrıs'a gideceklerini söylediler. 'Sevgililer Günü'nde gelinlik ve damatlık kıyafetleri ile güzel bir görüntü sergileyen çift, daha sonra uçaklarına binmek üzere ayrıldılar.