Soma İşadamları Derneği (SİAD) 13. kuruluş yıl dönümü için kutlama etkinliği düzenledi.

Programa, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Yerkazanoğlu, Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Çalımcı, Bank Asya Soma Şube Müdürü Talha Geren, Soma İşadamları Derneği Başkanı Kerim Karakaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek üyeleri katıldı.

Kutlama gecesi, dernek genel sekreteri Salih Özden'in açılış konuşmasıyla başladı. Özden, etkinliklerine hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı.

Dernek başkanı Kerim Karakaş ise derneğin kuruluşundan bu zamana kadar tüm faaliyet ve etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür etti. Karakaş, "Ne şartlarda olursa olsun, topluma yararlı projelere imza atmayı ve bu doğrultuda siz değerli üyelerimizin destekleriyle hiç durmadan yürümeye inşallah devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde derneğimiz adına 'SİAD Karaelmas Sektörel' isimli bir tanıtım dergisi çıkaracağız." şeklinde konuştu.

ESİDEF Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Yerkazanoğlu, "İş adamı olarak iş potansiyel hedefimizi özellikle dışarıya çıkarmamız gerekli. Bizler, ESİDEF yönetimi olarak her zaman siz iş adamları üyelerine her zaman kapılarımız açık. Gerek bizleri gerekse TUSKON'u ziyaret edip tanımanız lazım. Emin adımlarla büyümek istiyorsanız bunları yapmanız gerekli. Günümüzde iş hayatı git gide farklılaşıyor. Kendimizi yenilemezsek ya sabit kalacağız ya da git gide küçüleceğiz Ama bizler, SİAD çatısı altındaki üye firmalarımızı her zaman yukarılarda görmeyi istiyoruz." dedi.

SİAD'ın 13. kuruluş yılını kutlayan MASİAD Yönetim Kurulu Muhittin Çalımcı da TUSKON'un yapmış olduğu yurt dışı çalışmaları sayesinde firmaların yatırım ve ihracat konusunda önemli işler yaptıklarını kaydetti.

Daha sonra, topluca pasta kesildi, dernek başkanı Kerim Karakaş tarafından ESİDEF ve MASİAD Yönetim kurulu başkanları ile SİAD yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edildi.