Esenyurt’ta, akraba oldukları öğrenilen bir inşaat şirketinin sahipleri arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 4 kardeşten 3'ü hayatını kaybetti, biri ise ağır yaralandı.

Saadetdere Mahallesi 66. Sokak üzerinde saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, akraba olan inşaat şirketi sahipleri arasında maddi sebeplerden dolayı tartışma çıktı. İnşa ettikleri bina önünde tartışan kuzenlerin kavgası bir süre sonra silahlı çatışmaya döndü. S. N., T. N., S. N. ve T. N. kardeşler ile kuzenleri Hatip, Dinçer, Ferhat ve Fettah Teker tartışmada silah kullandı. Olayda Teker kardeşler yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılardan Fettah, Hatip ve Dinçer Teker’i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Ferhat Teker’in ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer kardeşler Hatip ve Dinçer Teker de kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Görgü tanığı bir vatandaş ise yaşananları şöyle anlattı: “Silah sesleri üzerine buraya geldik. Geldiğimizde biri yerde yatıyordu, boynunu tutuyordu. Yerde silah vardı. Sonra birkaçının kaçtığını gördük.”