Edirne merkezde iki grup arasında silahlı kavgaya müdahale eden iki polis, arbede sırasında hafif yaralandı.

Londra Asfaltı Cumhuriyet İlkokulu yakınlarında iki grup arasında belirlenemeyen nedenden dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada silahlar konuştu. Olayın bildirilmesi üzerine çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Olaya müdahale eden polis ekibine kavganın tarafları mukavemette bulundu. Yaşanan arbede sonucunda biri komiser yardımcısı iki polis hafif şekilde yaralandı. Yaralı memurlar ambulansla hastane kaldırıldı.

Çok sayıda polis ekibinin müdahale ettiği olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı, bir kişinin de aramasına devam ediliyor. Silahlı kavgada olay yerinde park halinde bulunan Bulgar plakalı bir otomobil de hasar gördü.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında kavga çıktığını kaydetti. Silahlı yaralamanın olmadığı olayda yaşanan arbede sırasında yaralananlar olduğunu dile getiren Erdoğan, "Bizim 2 arkadaşımıza mukavemette bulunuyorlar. Her iki arkadaşımız da hafif şekilde yaralandı. Bildiğimiz kadarıyla olaya karışan yabancı uyruklu kişi yok. Araçla ilgili de tahkikatımız sürüyor. Olayın detaylarını daha sonra aktaracağız." açıklamasında bulundu.