Kahramanmaraş’ta pide ve lahmacun fırına giren iki silahlı soyguncu kasa ve sadaka kutusundaki 500 TL’yi alarak kayıplara karıştı. Soygun anı iş yerindeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Egemenlik Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi üzerindeki iş yerinde medyana geldi. Önceki gece Abdullah Solak (33) ve abisinin sahibi olduğu pide ve lahmacun fırınına giren eli silahlı kimliği belirsiz iki hırsız, kasa ve sadaka kutusundaki 500 TL’lik madeni parayı alarak kaçtı. Hırsızların soygun anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, eli silahlı iki kişinin işyerine girerek kasa ve sadaka kutusundaki paraları alması görülüyor.

Soygunla ilgili bilgi veren Abdullah Solak: “Akşam saat 9 gibi işimiz bitti, dokuz buçukta dükkanı kapatıp gittikten sonra saat 10 gibi içeri girmişler. Arka tarafındaki pencereden içeri girerek gelip kasaları açıyorlar, ellerindeki silahla sağ solu kurcalıyorlar, kasadaki bozuk paralar alıyorlar, daha sonrada sadaka kutusundaki paraları alıyorlar. Maddi zararımız 500 TL civarında daha sonra geldikleri gibi pencereden kaçıyorlar. Bu dükkanımızın üçüncü kez soyuluşu, dükkana daha önce giren iki kişi yakalanmıştı, polislerimizin bunları en kısa sürede yakalamasını bekliyoruz.” dedi.